karbanatky.jpg

Zelné karbenátky

Brambory uvaříme ve slupce, ještě teplé je oloupeme a nastrouháme. Nadrobno nakrájené zelí osmažíme na lžíci oleje a přidáme k bramborám. Do směsi přidáme dvě vejce, pepř, kmín, sůl a dobře promícháme. Z připravené hmoty tvarujeme karbanátky, obalíme v rozšlehaných vejcích a strouhance. Karbanátky smažíme v rozpáleném...

Diskuze

12 komentářů

    j
    jankac

    Karbanátky z brambor a zelí ma nezaujali.

    m
    martinnatr

    dobrá inspirace na jednoduchou večeři

    g
    glady

    Tak ty budou určitě dobré. Neuškodí trošku odlehčení od masa.

    s
    slavuska

    Tento recept neudělám, protože nesnáším zelí 🙁

    z
    Zuzana2403

    Zase něco jiného. K večeři budou dobré.

    g
    glady

    Vypadá to zajímavě. Určitě tento recept vyzkouším.

    l
    ladouch

    Určitě zkusím, zelí máme rádi a vypadá to dobře.

    l
    lidka2

    Recept znám, jen pod jiným názvem – u nás tomu neříkáme karbanátky, ale placky. Je to dobrá obměna např. bramboráků.

    v
    viki11

    Tento recept je jako ušitý pro dnešní dobu, je krize, musí se šetřit. Myslím, že bude i dobrý.

    b
    Bobina1

    Tento recept na karbanátky neznám, ale vyzkouším.

    g
    glady

    Vyzkoušíme, ochutnáme a uvidíme. Třeba se tento recept u nás zabydlí natrvalo.

    l
    lucik21

    něco podobného jsem měla u kamarádky a chutnalo mi to

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist