Zelné karbenátky
Brambory uvaříme ve slupce, ještě teplé je oloupeme a nastrouháme. Nadrobno nakrájené zelí osmažíme na lžíci oleje a přidáme k bramborám. Do směsi přidáme dvě vejce, pepř, kmín, sůl a dobře promícháme. Z připravené hmoty tvarujeme karbanátky, obalíme v rozšlehaných vejcích a strouhance. Karbanátky smažíme v rozpáleném...
Karbanátky z brambor a zelí ma nezaujali.
dobrá inspirace na jednoduchou večeři
Tak ty budou určitě dobré. Neuškodí trošku odlehčení od masa.
Tento recept neudělám, protože nesnáším zelí 🙁
Zase něco jiného. K večeři budou dobré.
Vypadá to zajímavě. Určitě tento recept vyzkouším.
Určitě zkusím, zelí máme rádi a vypadá to dobře.
Recept znám, jen pod jiným názvem – u nás tomu neříkáme karbanátky, ale placky. Je to dobrá obměna např. bramboráků.
Tento recept je jako ušitý pro dnešní dobu, je krize, musí se šetřit. Myslím, že bude i dobrý.
Tento recept na karbanátky neznám, ale vyzkouším.
Vyzkoušíme, ochutnáme a uvidíme. Třeba se tento recept u nás zabydlí natrvalo.
něco podobného jsem měla u kamarádky a chutnalo mi to