Zelňačka z bílého zelí

1. Nejdříve si připravte zeleninový vývar – v litru vařící vody rozpusťte 2 kostky bujonu, provařte a nechte vychladnout. 2. Do hrnce na zahřátý olej nasypejte cibuli nakrájenou na kostičky a osmažte ji. Pak přidejte mouku, upražte světlou jíšku, kterou zalijte vychladlým...

Diskuze

8 komentářů

    b
    Bobina1

    Zelńačku vařím převážně v zimě. Dobře zasytí.

    x
    xxkouckaxx

    tak takhle jsem zelňačku ještě nikdy nejedla – zajímavé

    h
    helenadon

    já ji dělám jenom z bílého zelí

    p
    pradlanka

    Zelňačku jsme jedli na Slovensku jako noční jídlo,byla výborná.

    k
    Karunka

    Máme jí moc rádi, dělám jí dost podobně

    b
    brontik

    právě ji vařím už se těšíme

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist