Zelí z kedlubny s kmínem

Suroviny

kedlubna
4 ks
brambor
1 ks
hladká mouka
1 PL
sůl
kmín
cukr
1 ČL
ocet
1-2 PL
cibule
1 ks
olej

Postup přípravy:

Kedlubny nastrouháme, podlijeme vodou, osolíme, okmínujeme a dáme vařit. Bramboru také nastrouháme, smícháme s moukou, můžeme přilít trochu vody, vmícháme do kedluben (po 5 – 10 minutách varu), přidáme nadrobno pokrájenou osmaženou cibulku, cukr a ocet, a ještě chvíli vaříme. Na závěr dosolíme, osladíme a případně ještě okyselíme. Podáváme jako by to bylo normalní zelí

Hodnocení

4.8  Hodnoceno: 8x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
20.3.2011 6:39| autor: (liddduska)

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist