Zelí s jablky a švestkami

Na sádle zesklovatělou cibulku přidáme červené zelí pokrájené na nudličky, přisypeme cukr a necháme lehce zkaramelizovat. Přidáme pokrájené sušené švestky, podlijeme vodou, octem a necháme asi 20 minut dusit pod pokličkou. Před dokončením přidáme nastrouhaná jablka, krátce podusíme a dochutíme solí, případně...

Diskuze

7 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Dušené zelí s jablíčky a švestkami – tak takové jsem ještě nejedla

    k
    krockovapavla

    Tohle vypadá velmi zajímavě, určitě vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    chtěla jsem vyzkoušet , ale nakonec jsem ty švestky ze zbabělosti nepřidala

    l
    ladouch

    Je to zajímavá kombinace, určitě stojí za vyzkoušení.

    j
    jijina

    také vydím poprvé zelí se švestkami, možná vyzkouším

    x
    xxkouckaxx

    tak takové zelí jsem ještě nikdy nejedla – mohla by to být bašta !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist