Zeleninový nákyp s vejci
Oloupané brambory, mrkev, petržel, celer a cibuli nakrájíme na malé kousky a na rozpáleném oleji zprudka orestujeme a ochutíme kořením. Orestovanou zeleninu přendáme do olejem vymazané formy. Rozšleháme vejce s mlékem a pažitkou nebo petrželkou a zalijeme zeleninu. V předehřáté troubě pečeme na 180 stupňů asi...
Zeleninový nákyp by mohl být dobrý a navíc i zdravý !
Zeleninku tu já můžu, takže chválím tento recept – je to moc dobré 🙂
Zeleninový nákyp delavame vetsinou s brokolici.
Zeleninový nákyp jepodle tohoto receptíku zajímavý, zdravý a lehký pokrm, pesně takový jaký je podle mého gusta.
Nákypy dělám na všechny možné způsoby i zeleninové i když ne moc často,protože u nás se dává přednost masu
mam velmi rada,takze ja taketo recepty odkladam.Uz sa tesim ked to vyskusam
to může být dobré,někdy vyzkouším
nákypy všeho druhu máme moc rádi, takže ráda vyzkouším nový recept
je dobré a když se použije mražená zelenina i strašně rychlé. dělám s brokolicí
Delavame s brokolici. I kdyz u nas je v oblibe maso ja osobne mam radeji prave bezmasa jidla.
také občas dělám zeleninový nákyp hlavně z květáku nebo brokolice aj brambor
s brokolicí a kukuřicí je luxusní pochutka
Zeleninové nákypy jsou zdravé a dají se opravdu připravovat s různými druhy zeleniny. Většinou dávám také brokolici, někdy kapustu a květák.
bezvadná inspirace na lehkou a chutnou letní večeři