Zeleninové špízy s česnekem a bazalkou

Do připravené marinády naložíme na plátky nakrájené 3 malé cukety, 5 menších rajčat, 1 červenou, 1 žlutou papriku, 2 cibule. Necháme 2 hodiny uležet. Okapané napichujeme střídavě na grilovací jehly, z každé strany 5 minut grilujeme a potíráme marinádou.

Diskuze

14 komentářů

    j
    jankac

    Zeleninové špízy s česnekem a bazalkou určite urobím.

    x
    xxkouckaxx

    Zeleninové špízy – taková grilovačka by se mi líbila !

    x
    xxkouckaxx

    recept jsem si už uložila a těším se na cuketovou sezonu

    d
    Daimon

    souhlasím, ne vždy musí být na grilu maso.. grilovaná zeleninka totiž nemá chybu 🙂

    x
    xxkouckaxx

    tak na tomhle bych si já rozhodně moc pochutnala – mňam

    k
    krockovapavla

    Takováto jídla opravdu miluju a zbožňuju. Mňam.

    j
    josef7777

    Zeleninové špízy jsem už dlouho nedělal, většinou vždy jen s masem tak je co nejdříve připravím at je změna.

    h
    Handale

    Zeleninové špízy už párkrát na chatě zkoušela,aby nebylo furt maso.Není to špatné jídlo.

    r
    roupicek1

    nikdy jsem to neslyšela,ani nevím,jaké to bude

    z
    Zuzana2403

    Vyzkoušela jsem, ale zelenina se mi rychle na grilu pálila. Druhou várku jsem nejdříve zabalila do alobalu a potom rychle nechala osmahnout. Výborná záležitost.

    a
    aknela11

    špízy – dala bych si hned – vyzkouším

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to moc dobře – musíme vyzkoušet až začneme grilovat

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist