zeleninove-karbanatky-352x198.jpg

Zeleninové karbanátky obalené v luštěninové mouce

Zeleninu ovařte v osolené vodě doměkka a umelte na masovém strojku (nebo rozmačkejte na kaši). Přidejte vodou navlhčené vločky, rozkvedlaná vejce, koření, petrželku a směs zahustěte potřebným množstvím cizrnové nebo hrachové mouky. Rukama tvořte placičky, každou obalte v cizrnové nebo hrachové mouce a usmažte...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Zeleninové karbanátky obalené v luštěninové mouce sú zdravé.

    l
    lucik21

    Zeleninové karbanátky obalené v luštěninové mouce jsem ještě neměla

    s
    stana1

    Zeleninové karbanátky obalené v luštěninové mouce mne taky nelákají.

    l
    ladouch

    To bych si také nepochutnala.

    b
    Bobina1

    Zeleninové karbanátky obalené v luštěninové mouce to jsem nikdy nejedla.

    s
    Stendy

    Mám raději masové karbenátky.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist