Zeleninová polévka s vejcem

Z tuku a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem a dobře rozšleháme. Přidáme nakrájenou zeleninu, kmín a vaříme tak dlouho, až je zelenina měkká. Nakonec do polévky vmícháme rozšlehané vejce, krátce povaříme a dochutíme polévkovým kořením a jemně usekanou pažitkou.

Diskuze

5 komentářů

    m
    martinnatr

    bude dobrá, na večeři ve všední den

    k
    krockovapavla

    Nevím ten kmín mi tam nějak moc nechutná.

    x
    xxkouckaxx

    takovéto klasické babičkovské polévky my milujeme

    k
    karkulkaa

    podobnú robím aj ja

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist