Želatinové bábovičky s ovocem

Suroviny

červená želatina dort-želé

1 balení

čirá želatina dort-želé

1 balení

cukr

50 g

drobné ovoce (maliny, zahradní či lesní jahody, borůvky, rybíz apod.)

300 g

citrón

1 ks

Postup přípravy:

Ovoce omyjte a nechte okapat. Větší ovoce pokrájejte na menší kousky. Do kastrůlku vsypte obsah obou sáčků dort-želé, přidejte cukr, promíchejte, zalijte 450 ml studené vody, rozmíchejte a za stálého míchání přiveďte k varu. Krátce povařte, odstavte a nechte asi 4 minuty za stálého míchání chladnout. Do silikonových (nebo jiných) formiček rozdělte ovoce, zalijte želé a nechte vychladnout. Potom uložte na chvíli do chladu, aby želé dobře ztuhlo. Podávejte ozdobené ovocem.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.5.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist