Želatinové bábovičky s ovocem

Suroviny

červená želatina dort-želé

1 balení

čirá želatina dort-želé

1 balení

cukr

50 g

drobné ovoce (maliny, zahradní či lesní jahody, borůvky, rybíz apod.)

300 g

citrón

1 ks

Postup přípravy:

Ovoce omyjte a nechte okapat. Větší ovoce pokrájejte na menší kousky. Do kastrůlku vsypte obsah obou sáčků dort-želé, přidejte cukr, promíchejte, zalijte 450 ml studené vody, rozmíchejte a za stálého míchání přiveďte k varu. Krátce povařte, odstavte a nechte asi 4 minuty za stálého míchání chladnout. Do silikonových (nebo jiných) formiček rozdělte ovoce, zalijte želé a nechte vychladnout. Potom uložte na chvíli do chladu, aby želé dobře ztuhlo. Podávejte ozdobené ovocem.

Hodnocení

3.8  Hodnoceno: 5x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
12.5.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist