Zbojnický špíz se slaninou a masem

Suroviny

jehněčí maso z kýty
300 g
vepřová kýta
300 g
cibule
4 ks
petrželová nať
1 svazek
bobkový list
1 ks
celý pepř
2 ks
zelená paprika
2 ks
slanina
250 g
sůl, pepř
dle chuti
vinný ocet na zalití masa
dle chuti

Postup přípravy:

Maso nakrájejte na kousky, cibuli na silnější kolečka. Vinný ocet zřeďte trochou vody a svařte s celým pepřem, bobkovým listem a nasekanou petrželkou. Touto marinádou zalijte maso a cibuli a nechte stát alespoň hodinu. Papriky a slaninu nakrájejte na plátky. Připravte grilovací jehly a rozehřejte gril. Na jehly napichujte střídavě maso, slaninu, cibuli a papriku. Osolte, opepřete a opečte na grilu doměkka. Podávejte s pečivem a se zeleninou.

Tip: místo jehněčího masa můžete použít drůbeží.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.10.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist