Zbojnický špíz se slaninou a masem

Suroviny

jehněčí maso z kýty

300 g

vepřová kýta

300 g

cibule

4 ks

petrželová nať

1 svazek

bobkový list

1 ks

celý pepř

2 ks

zelená paprika

2 ks

slanina

250 g

sůl, pepř

dle chuti

vinný ocet na zalití masa

dle chuti

Postup přípravy:

Maso nakrájejte na kousky, cibuli na silnější kolečka. Vinný ocet zřeďte trochou vody a svařte s celým pepřem, bobkovým listem a nasekanou petrželkou. Touto marinádou zalijte maso a cibuli a nechte stát alespoň hodinu. Papriky a slaninu nakrájejte na plátky. Připravte grilovací jehly a rozehřejte gril. Na jehly napichujte střídavě maso, slaninu, cibuli a papriku. Osolte, opepřete a opečte na grilu doměkka. Podávejte s pečivem a se zeleninou.

Tip: místo jehněčího masa můžete použít drůbeží.

Hodnocení

3.4  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
16.10.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist