Závitky s pohankovou směsí
Prsa naklepeme, aby vznikl plátek, osolíme a opepříme. Na troše oleje orestujeme cibuli, žampiony, uzený bok a na malé kosky pokrájená játra. Vmícháme uvařenou pohanku. Směs naneseme na plátky masa, které zarolujeme nebo uděláme kapsu a sepneme ji párátky. Aranžmá jídla na talíři –...
Zajímavá inspirace.
Já bych si to dala, ale bez pohanky.
Touto dobrůtku bych ráda ochutnala, zvláště kdyby mi ji někto připravil, to bych si dala líbit.
pohanku jsem nikdy nejdla – zajímalo by mně jakou má chuť
s tou pohankou je to zajímavé
Určitě zajímavý recept a určitě nám to bude chutnat.
Pohanku jsem nikdy nejedla, je načase vyzkoušet.
Pohanku vařím jen jako přílohu, ale proč to nezkusit i jinak. Zajímavý recept.
Zajímavá kombinace, to by mě nenapadlo.
Tyto závitky jsou opravdu dobrý tip hlavně když přijde nějaká návštěva.
pohanku mám moc ráda, super inspirace, vyzkouším