zavitky.jpg

Závitky s pohankovou směsí

Prsa naklepeme, aby vznikl plátek, osolíme a opepříme. Na troše oleje orestujeme cibuli, žampiony, uzený bok a na malé kosky pokrájená játra. Vmícháme uvařenou pohanku. Směs naneseme na plátky masa, které zarolujeme nebo uděláme kapsu a sepneme ji párátky. Aranžmá jídla na talíři –...

Diskuze

12 komentářů

    Stanislava Nováková

    Zajímavá inspirace.

    j
    jenetka

    Já bych si to dala, ale bez pohanky.

    Viky17

    Touto dobrůtku bych ráda ochutnala, zvláště kdyby mi ji někto připravil, to bych si dala líbit.

    x
    xxkouckaxx

    pohanku jsem nikdy nejdla – zajímalo by mně jakou má chuť

    m
    martinnatr

    s tou pohankou je to zajímavé

    g
    glady

    Určitě zajímavý recept a určitě nám to bude chutnat.

    l
    ladouch

    Pohanku jsem nikdy nejedla, je načase vyzkoušet.

    c
    catberry

    Pohanku vařím jen jako přílohu, ale proč to nezkusit i jinak. Zajímavý recept.

    l
    lidka2

    Zajímavá kombinace, to by mě nenapadlo.

    k
    krockovapavla

    Tyto závitky jsou opravdu dobrý tip hlavně když přijde nějaká návštěva.

    l
    lucik21

    pohanku mám moc ráda, super inspirace, vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist