Závin s lučinou a jarní zeleninou
Máslo rozpusťte ve velké pánvi, přidejte pórek a pět minut opékejte, přidejte mrkev a za dalších pět minut i špenát. Nechte zavadnout, vmíchejte petrželku, osolte a opepřete a nechte vychladnout. Lučinu rozmíchejte se dvěma vejci a pak přimíchejte ke zchladlé zeleninové směsi. Podle chuti dosolte....
mám ráda slané záviny, tenhle zkusím
Závin s lučinou a jarní zeleninou bude určitě výborný. Tohle určitě vyzkouším.
Záviny máme rádi i na slano, ale s tímhle bych doma u chlapů neuspěla…
Slané záviny máme rádi, díky za recept.
Suprový receptík, plný vitamínov.
Tento závin s lučinou a jarní zeleninou je skutečně moc dobrý. Milovníkům zeleniny a lučiny se zalíbí určitě.
mám ráda záviny naslano, určitě si ho ráda udělám
Při čtení tohoto receptu na závin dostávám skutečně chuť. Vyzkouším.