zavin-se-spenatem.jpg

Závin s lučinou a jarní zeleninou

Máslo rozpusťte ve velké pánvi, přidejte pórek a pět minut opékejte, přidejte mrkev a za dalších pět minut i špenát. Nechte zavadnout, vmíchejte petrželku, osolte a opepřete a nechte vychladnout. Lučinu rozmíchejte se dvěma vejci a pak přimíchejte ke zchladlé zeleninové směsi. Podle chuti dosolte....

Diskuze

9 komentářů

    m
    martinnatr

    mám ráda slané záviny, tenhle zkusím

    d
    Daniela76

    Závin s lučinou a jarní zeleninou bude určitě výborný. Tohle určitě vyzkouším.

    l
    lidka2

    Záviny máme rádi i na slano, ale s tímhle bych doma u chlapů neuspěla…

    l
    ladouch

    Slané záviny máme rádi, díky za recept.

    j
    jankac

    Suprový receptík, plný vitamínov.

    v
    viki11

    Tento závin s lučinou a jarní zeleninou je skutečně moc dobrý. Milovníkům zeleniny a lučiny se zalíbí určitě.

    l
    lucik21

    mám ráda záviny naslano, určitě si ho ráda udělám

    g
    glady

    Při čtení tohoto receptu na závin dostávám skutečně chuť. Vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist