zavin-s-artycokem-352x198.jpg

Závin s artyčokem a parmezánem

Z omytých artyčoků otrháme první listy a odkrojíme ostrým nožem špičku. Nakrojenou část artyčoků potřeme ihned citrónovou šťávou, aby nezčernal. Každý plod rozkrojíme na 4 díly a ihned vhodíme do citrónové vody. Očištěné artyčoky nakrájíme na plátky. Na pánvi zahřejeme na...

Diskuze

1 komentář

    b
    bobina1

    Závin s artyčokem a parmezánem docela ráda bych jej ochutnala.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist