zastrena-vejce-v-zakysane-smetane-352x198.jpg

Zastřená vejce se zakysanou smetanou

Vodu uveďte do varu, přidejte do ní trochu octa a sůl, 4 vejce postupně po jednom rozklepněte do naběračky a opatrně je nechte sklouznout do horké vody. Vařte mírným varem 1 – 2 minuty podle toho, jak chcete mít vejce uvařené. Pak...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist