zastrena-vejce-s-bylinkovou-oblohou-352x198.jpg

Zastřená vejce s bylinkovou oblohou

Tvaroh rozmíchejte podle chuti se solí, pepřem a jemně nasekanými bylinkami a natřete ho na plátky chleba. Uveďte do varu vodu, přidejte do ní sůl a ocet a pak teplotu ztlumte na minimum. Vejce rozklepněte jedno po druhém do naběračky, opatrně je vpusťte do...

Diskuze

1 komentář

    b
    bobina1

    Zastřená vejce s bylinkovou oblohou – těch bylinek je tam docela hodně.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist