Zapékaný květák s rýží a mletým masem

Dáme vařit rýži v osolené vodě. Na cibulce osmahneme maso – osolíme a opepříme – až zhnědne a rozdrobí se. Květák rozdělíme na růžice a povaříme v mírně osolené vodě (ne do měkka, aby se nerozpadal). Uvařený květák si nakrájíme na plátky, kousky, jak...

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Zapékaný květák s rýží – to by vůbec nemuselo být špatné !

    k
    krockovapavla

    Opravdu nemám vůbec ráda květák, fuj:(((

    z
    Zuzana2403

    To musí být veliká mňamina. Určitě vyzkouším a stane se oblíbeným pokrmem.

    k
    Karunka

    Hm, to by mohlo být dobré, zajímavý recept

    a
    aknela11

    kombinace. Nic podobného jsem nezkoušela.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist