Zapékaný květák s rýží a mletým masem

Dáme vařit rýži v osolené vodě. Na cibulce osmahneme maso – osolíme a opepříme – až zhnědne a rozdrobí se. Květák rozdělíme na růžice a povaříme v mírně osolené vodě (ne do měkka, aby se nerozpadal). Uvařený květák si nakrájíme na plátky, kousky, jak...

Diskuze

6 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    Zapékaný květák s rýží – to by vůbec nemuselo být špatné !

    k
    krockovapavla

    Opravdu nemám vůbec ráda květák, fuj:(((

    z
    Zuzana2403

    To musí být veliká mňamina. Určitě vyzkouším a stane se oblíbeným pokrmem.

    k
    Karunka

    Hm, to by mohlo být dobré, zajímavý recept

    a
    aknela11

    kombinace. Nic podobného jsem nezkoušela.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist