Zapékané uzené maso s celerem a vejci

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Oloupaný celer uvaříme ve slané a citronovou šťávou okyselené vodě doměkka a nakrájíme na plátky. Uzené maso jemně nakrájíme, spojíme vejci a strouhankou. Takto připravenou směsí potíráme plátky celeru. Srovnáme je do vymazané a vymaštěné zapékací...

Diskuze

9 komentářů

    k
    karkulkaa

    super receptík asi stojí za to skúsit.

    h
    helenadon

    toto dělám, ale nepoužívám celer, nemáme ho rádi

    x
    xxkouckaxx

    Zapékané uzené maso s celerem a vejci – tohle se mi líbí , ten celer bude krásně vonět !

    a
    aknela11

    uzené maso s celerem – je to skvělý recept – velmi mne zaujal.

    l
    ladouch

    Obalovaný celer máme rádi, tento recept je zajímavý díky.

    Viky17

    Zapékané uzené maso s celerem a vejci – velmi zajímavá kombinace, zaujala mě a ráda recept vyzkouším, celer máme velmi rádi.

    k
    krockovapavla

    Toto maso je úplně výborné a recept je taky výborný a moc dobrý.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist