Zapékané uzené maso s celerem a vejci
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Oloupaný celer uvaříme ve slané a citronovou šťávou okyselené vodě doměkka a nakrájíme na plátky. Uzené maso jemně nakrájíme, spojíme vejci a strouhankou. Takto připravenou směsí potíráme plátky celeru. Srovnáme je do vymazané a vymaštěné zapékací...
super receptík asi stojí za to skúsit.
toto dělám, ale nepoužívám celer, nemáme ho rádi
Zapékané uzené maso s celerem a vejci – tohle se mi líbí , ten celer bude krásně vonět !
uzené maso s celerem – je to skvělý recept – velmi mne zaujal.
Obalovaný celer máme rádi, tento recept je zajímavý díky.
Zapékané uzené maso s celerem a vejci – velmi zajímavá kombinace, zaujala mě a ráda recept vyzkouším, celer máme velmi rádi.
Toto maso je úplně výborné a recept je taky výborný a moc dobrý.