zapekane-hriby.jpg

Zapékané hřiby se slaninou a smetanou

Zapékací mísu nebo pekáč vymažeme máslem. Očištěné houby rozkrojíme na polovinu, posypeme grilovacím kořením, nakrájenou slaninou a česnekem, takto naplníme zapékací mísu nebo pekáč. Vložíme do vyhřáté trouby na 190-200 °C a pečeme 20 minut. Když jsou houby měkké, zalijeme je smetanou...

Diskuze

6 komentářů

    Renáta Habrová

    Vyzkoušeno-výborné!

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Zapékané hřiby se slaninou a smetanou jsou vynikající. Jen ty hřiby nejsou. Je hrozné sucho.

    nova2

    Výborné – ještě tak najít ty hřiby.

    j
    jankac

    Výborný receptík – vyskúšam, ak budú hríby.

    l
    ladouch

    To musí být pochoutka, u nás zatím také žádné houby nerostou.

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Zapékané hřiby se slaninou a smetanou hned bych si udělal. Jen ty hřiby mě chybějí.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist