karbanatky.jpg

Zapékané hovězí karbanátky se zázvorem

  Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Všechny ingredience smícháme (slaninu i cibuli najemno nakrájíme, zázvor nastrouháme a petrželku posekáme). Osolíme, opepříme a dáme do chladu odpočinout asi tak na hodinku. Poté tvarujeme karbanátky a skládáme do zapékací mísy. Pečeme asi...

Diskuze

11 komentářů

    l
    lidka2

    Hovězí karbanátky se zázvorem neznám, ale ani mě nelákají.

    j
    jenetka

    Až na ten zázvor je to super.

    k
    krockovapavla

    Zázvor dodává takovou zvláštní chuť.

    h
    helenadon

    toto by mě jistě chutnalo bez toho zázvoru

    h
    helenadon

    takto zapékané karbanátky se zázvoem si nedobedu přestavit, jakou to má chuť

    v
    viki11

    Hovězí maso je vynikající.

    b
    Bobina1

    Karbenátky se zázvorem jsem nikdy nedělala.

    x
    xxkouckaxx

    bez mučení se přiznám , že hovězí mleté maso jsem asi ještě nikdy nejedla

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist