Zapékané hovězí karbanátky se zázvorem
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Všechny ingredience smícháme (slaninu i cibuli najemno nakrájíme, zázvor nastrouháme a petrželku posekáme). Osolíme, opepříme a dáme do chladu odpočinout asi tak na hodinku. Poté tvarujeme karbanátky a skládáme do zapékací mísy. Pečeme asi...
Hovězí karbanátky se zázvorem neznám, ale ani mě nelákají.
Až na ten zázvor je to super.
Zázvor dodává takovou zvláštní chuť.
toto by mě jistě chutnalo bez toho zázvoru
takto zapékané karbanátky se zázvoem si nedobedu přestavit, jakou to má chuť
Hovězí maso je vynikající.
Karbenátky se zázvorem jsem nikdy nedělala.
bez mučení se přiznám , že hovězí mleté maso jsem asi ještě nikdy nejedla