Zapékané hovězí karbanátky se zázvorem

Suroviny

hovězí mleté maso

400 g

menší cibule

1 ks

strouhaný zázvor

1 PL

petržel kudrnka

2 ČL

anglická slanina

20 g

sůl

pepř

Postup přípravy:

 

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Všechny ingredience smícháme (slaninu i cibuli najemno nakrájíme, zázvor nastrouháme a petrželku posekáme). Osolíme, opepříme a dáme do chladu odpočinout asi tak na hodinku.

Poté tvarujeme karbanátky a skládáme do zapékací mísy. Pečeme asi 30 minut při 180°C.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 10x |  Nehutnalo
12345
Chutnalo
25.9.2011 10:44

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist