Zapékané hovězí karbanátky se zázvorem

Suroviny

hovězí mleté maso

400 g

menší cibule

1 ks

strouhaný zázvor

1 PL

petržel kudrnka

2 ČL

anglická slanina

20 g

sůl

pepř

Postup přípravy:

 

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie

aranžmá jídla na talíři inspirace fotogalerie

Všechny ingredience smícháme (slaninu i cibuli najemno nakrájíme, zázvor nastrouháme a petrželku posekáme). Osolíme, opepříme a dáme do chladu odpočinout asi tak na hodinku.

Poté tvarujeme karbanátky a skládáme do zapékací mísy. Pečeme asi 30 minut při 180°C.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.9.2011 10:44

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist