zapekane-brambory.jpg

Zapékané brambory

Cibuli nebo pórek nakrájíme nadrobno, zpěníme na oleji, přilijeme trochu vody a dusíme do poloměkka. Pak přisypeme rýži, promícháme ji s cibulí(pórkem), maličko osmahneme, opepříme a  opaprikujeme. Brambory oloupeme a nakrájíme na kolečka. Na dno vymaštěného pekáčku nebo zapékací mísy narovnáme polovinu...

Diskuze

13 komentářů

    j
    jankac

    Zapékané brambory s cibulí ma nezaujali.

    m
    martinnatr

    brambory zapékám dost často, tohle vyzkouším

    k
    krockovapavla

    Zapékané brambory mám moc ráda a zrovna je jdu obědvat:)

    b
    brontik

    jsou dobré a ještě lepší s česnekem se to nesmí přehánět

    d
    Daniela76

    Zapékané brambory s cibulí můžou být dobrota,ale tu rýži bych nedávala.

    g
    glady

    Nevím, ta rýže je tam možná navíc. Místo ní bych přidala nějaký sýr. Eidam, nivu, strouhaný hermelín.

    l
    ladouch

    Mým chlaplům by tam chybělo nějaké maso nebo uzenina, ale s rýží je to dobrá kombinace.

    v
    viki11

    Tyto zapékané brambory ráda připravuji. Právě ta rýže je v pokrmu jiné a dává mu lepší chuť.

    l
    lidka2

    Zapékané brambory s cibulí dělám občas, ale podle jiného receptu. Ta rýže tady je zvláštní.

    b
    Bobina1

    Zapékané brambory s cibulí – v receptu mně překvapila ta rýže.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist