kvetak-zapeceny-se-sunkou-352x198.jpg

Zapečený květák se šunkou v rajčatové omáčce

Květák rozeberte na růžičky, uvařte ve slané vodě doměkka, prudce vychlaďte a nechte okapat. Šunku a slaninu nakrájejte na malé kostičky a promíchejte. Květákové růžičky rozvrstvěte do máslem vymazaného a strouhankou vysypaného pekáčku a posypte je šunkovou směsí. V protlaku rozmíchejte prolisovaný česnek, podle chuti...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist