Zapečený filet z tresky na slanině

1. Česnek oloupeme, prolisujeme, smícháme s trochou soli a rybí filety směsí česneku a soli potřeme. 2. Slaninu nakrájíme na malé kostičky, trochu jich dáme na dno zapékací misky, potom na ně naskládáme česnekem potřené filety, posypeme zbytkem slaniny, pepřem a kmínem. 3. Připravené...

Diskuze

11 komentářů

    j
    jenetka

    Dobrá ryba.

    x
    xxkouckaxx

    měla bych to vyzkoušet , vypadá to naprosto fantasticky

    a
    adka123

    tato kombinacia ryby a slaniny je uzasna,musim odlozit recept a uvarit mojej rodine

    h
    hela

    Zaujimave recepty. Da sa zo vsetkeho nieco vykuzlit.

    a
    Aine

    vypadá to lákavě, ryby mám ráda a takovou kombinaci jsem ještě nezkoušela

    a
    aknela11

    určitě vyzkouším. Vypadá to jednoduše.

    h
    Hoja

    zajímavý recept

    p
    puntik

    vypadá dobře a chutně. Celkem dietní, když dáme libovou slaninu že??

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist