Zapečený filet z tresky na slanině
1. Česnek oloupeme, prolisujeme, smícháme s trochou soli a rybí filety směsí česneku a soli potřeme. 2. Slaninu nakrájíme na malé kostičky, trochu jich dáme na dno zapékací misky, potom na ně naskládáme česnekem potřené filety, posypeme zbytkem slaniny, pepřem a kmínem. 3. Připravené...
Dobrá ryba.
měla bych to vyzkoušet , vypadá to naprosto fantasticky
tato kombinacia ryby a slaniny je uzasna,musim odlozit recept a uvarit mojej rodine
Zaujimave recepty. Da sa zo vsetkeho nieco vykuzlit.
vypadá to lákavě, ryby mám ráda a takovou kombinaci jsem ještě nezkoušela
určitě vyzkouším. Vypadá to jednoduše.
zajímavý recept
vypadá dobře a chutně. Celkem dietní, když dáme libovou slaninu že??