zapeceny-celer-pneny-masem-352x198.jpg

Zapečený celer plněný masem

Nádivka: 250 g mletého masa, 1 menší cibule, 50 g másla, 1 vejce, 1 lžíce kečupu, 1 lžička hořčice, 1 lžička mleté papriky, špetka chilli (podle chuti), majoránka, sůl, pepř, strouhanka podle potřeby Celery oloupejte a uvařte do poloměkka v okyselené...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist