zelne-listy.jpg

Zapečené zelné listy s brynzou a slaninou

Zelné listy důkladně omyjte a spařte ve vroucí vodě. Silnější části jemně naklepejte, aby se nelámaly. Tvrdý sýr nastrouhejte a petrželovou nať nasekejte najemno. Cibuli nakrájejte nadrobno a osmažte na oleji. Brynzu, tavený sýr a nastrouhaný sýr smíchejte s petrželovou natí a s cibulí. Na každý...

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Recept ma neoslovil, neviem si predstaviť tie chute.

    Hana

    Tento recept určitě vyzkouším!

    l
    ladouch

    Brynza mě moc nechutná, možná by šla nahradit jiným sýrem.

    b
    Božena Brázdilová

    Zapečené zelné listy s brynzou a slaninou stojí za vyzkoušení.

    s
    Stanislav Brázdil

    Zapečené zelné listy s brynzou a slaninou – tyto závitky by mě jistě chutnaly.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist