Zapečené zelné listy s brynzou a slaninou

Suroviny

zelný list

8 ks

tvrdý sýr

100 g

brynza

100 g

tavený sýr

100 g

cibule

1 ks

petrželová nať

1 PL

olej

3 PL

sůl

dle chuti

anglická slanina

200 g

Postup přípravy:

Zelné listy důkladně omyjte a spařte ve vroucí vodě. Silnější části jemně naklepejte, aby se nelámaly. Tvrdý sýr nastrouhejte a petrželovou nať nasekejte najemno. Cibuli nakrájejte nadrobno a osmažte na oleji. Brynzu, tavený sýr a nastrouhaný sýr smíchejte s petrželovou natí a s cibulí. Na každý list dejte asi 2 lžíce náplně a srolujte. Okraje zafixujte párátkem. Závitky poklademe do vymazaného pekáčku, poklademe anglickou slaninou a dáme zapéct.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.10.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist