Zapečené zelné listy s brynzou a slaninou

Suroviny

zelný list
8 ks
tvrdý sýr
100 g
brynza
100 g
tavený sýr
100 g
cibule
1 ks
petrželová nať
1 PL
olej
3 PL
sůl
dle chuti
anglická slanina
200 g

Postup přípravy:

Zelné listy důkladně omyjte a spařte ve vroucí vodě. Silnější části jemně naklepejte, aby se nelámaly. Tvrdý sýr nastrouhejte a petrželovou nať nasekejte najemno. Cibuli nakrájejte nadrobno a osmažte na oleji. Brynzu, tavený sýr a nastrouhaný sýr smíchejte s petrželovou natí a s cibulí. Na každý list dejte asi 2 lžíce náplně a srolujte. Okraje zafixujte párátkem. Závitky poklademe do vymazaného pekáčku, poklademe anglickou slaninou a dáme zapéct.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

4.2  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
27.10.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist