Zapečené vepřové kotlety

Suroviny

vepřová kotleta
4 ks
žampiony ( sterilované nebo odpovídající množství čerstvých )
1 plechovka
vejce
3 - 4 ks
kolečka šunkového salámu
4 ks
eidam
4 plátky
cibule
1 ks
sůl, pepř, kmín
dle chuti
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Naklepané, naříznuté po okrajích, osolené a opepřené kotlety z obou stran opečeme v pánvi na oleji. Poté přendáme do tukem vymaštěného pekáčku. Na každý plátek masa navršíme smaženici z hub (na tuku orestujeme žampiony s cibulí, osolíme, přidáme kmín a zahustíme vejci) a na ni plátek šunkového salámu a sýra. Dáme zapéct do trouby – jakmile je sýr roztavený, jsou kotlety hotové. Přílohu volíme podle chuti (brambory, hranolky, rýže…).

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.4.2013 11:21| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist