Zapečené vepřové kotlety

Suroviny

vepřová kotleta
4 ks
žampiony ( sterilované nebo odpovídající množství čerstvých )
1 plechovka
vejce
3 - 4 ks
kolečka šunkového salámu
4 ks
eidam
4 plátky
cibule
1 ks
sůl, pepř, kmín
dle chuti
olej
dle potřeby

Postup přípravy:

Naklepané, naříznuté po okrajích, osolené a opepřené kotlety z obou stran opečeme v pánvi na oleji. Poté přendáme do tukem vymaštěného pekáčku. Na každý plátek masa navršíme smaženici z hub (na tuku orestujeme žampiony s cibulí, osolíme, přidáme kmín a zahustíme vejci) a na ni plátek šunkového salámu a sýra. Dáme zapéct do trouby – jakmile je sýr roztavený, jsou kotlety hotové. Přílohu volíme podle chuti (brambory, hranolky, rýže…).

Hodnocení

4.5  Hodnoceno: 6x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
2.4.2013 11:21| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist