Zapečené vepřové koleno s marinádou z francouzské hořčice

Suroviny

vepřové koleno
1,5 kg
česnek
5 stroužků
cibule
2 ks
francouzská hořčice
dle libosti
pivo
dle potřeby
sůl
dle chuti

Postup přípravy:

Smícháme francouzskou hořčici a vymačkaný česnek, zalijeme pivkem a uděláme z toho kašičku. Kolínko vykostíme, poté jemně naklepeme a osolíme. Následně potřeme kašičkou, zavineme a převážeme nití. Na dno pekáče dáme nakrájenou cibuli, zalijeme pivem a roládu vložíme do pekáče. Dáme péci na cca 90 minut.

Hodnocení

4.1  Hodnoceno: 12x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.8.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist