Zapečené vepřové koleno s marinádou z francouzské hořčice

Suroviny

vepřové koleno

1,5 kg

česnek

5 stroužků

cibule

2 ks

francouzská hořčice

dle libosti

pivo

dle potřeby

sůl

dle chuti

Postup přípravy:

Smícháme francouzskou hořčici a vymačkaný česnek, zalijeme pivkem a uděláme z toho kašičku. Kolínko vykostíme, poté jemně naklepeme a osolíme. Následně potřeme kašičkou, zavineme a převážeme nití. Na dno pekáče dáme nakrájenou cibuli, zalijeme pivem a roládu vložíme do pekáče. Dáme péci na cca 90 minut.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.8.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist