Zapečené vepřové koleno s marinádou z francouzské hořčice

Suroviny

vepřové koleno

1,5 kg

česnek

5 stroužků

cibule

2 ks

francouzská hořčice

dle libosti

pivo

dle potřeby

sůl

dle chuti

Postup přípravy:

Smícháme francouzskou hořčici a vymačkaný česnek, zalijeme pivkem a uděláme z toho kašičku. Kolínko vykostíme, poté jemně naklepeme a osolíme. Následně potřeme kašičkou, zavineme a převážeme nití. Na dno pekáče dáme nakrájenou cibuli, zalijeme pivem a roládu vložíme do pekáče. Dáme péci na cca 90 minut.

Hodnocení

4.3  Hodnoceno: 11x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
15.8.2017 2:00| autor: xpoupatkox

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace, jak tyto stránky používáte, sdílíme se svými partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Pro více informací o nastavení cookies najdete zde.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist