Zapečené kysané zelí se širokými nudlemi

Suroviny

široké nudle
250 g
sůl
uzená krůtí prsa
400 g
eidam
200 g
lahůdkové cibulky
1 svazek
máslo
1 PL
kysané zelí
250 g
rajče
250 g
pepř
posekaná majoránka
1 PL
smetana
125 ml

Postup přípravy:

Nudle uvaříme v osolené vodě podle návodu na obalu a scedíme. Krůtí prsa pokrájíme na kostky. Sýr nastrouháme. Lahůd­kové cibulky očistíme, omyjeme a nakrájíme na tenká kolečka. Zesklovatíme je na másle. Přidáme kysané zelí a asi 5 min. podusíme. Rajčata omyjeme, rozčtvrtíme a opatrně vmícháme do kysaného zelí. Osolíme a opepříme. Troubu předehřejeme na 200 °C. Zelí, nudle, krůtí maso a nastrouhaný sýr naplníme do zapékací formy. Majoránku smícháme se smetanou a směsí nákyp zalijeme. Pečeme asi 30 min.

Hodnocení

4.4  Hodnoceno: 10x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
19.8.2010 5:19| autor: Lenka Tůmová

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist