varene-hovezi-maso.jpg

Zapečené hovězí maso s bramborovou kaší

Vařené či dušené hovězí maso nakrájejte na drobné kousky (případně pomelte na masovém strojku). Mezitím nechte rozpustit máslo a orestujte na něm 3 cibule nakrájené nadrobno. Zasypte vrchovatou lžící mouky, nechte krátce povařit a zalijte 200 ml bujónu z kostky. Duste ještě asi 10...

Diskuze

13 komentářů

    k
    kajca

    Tiez by som asi maso este inak dochutila ale musí to byt chutné.

    v
    viki11

    Vařené hovězí maso zapečené s bramborovou kaší je výborný tip na skvělý oběd.

    e
    Elisa19

    Tento recept brzy vyzkouším,myslím, že nám to bude chutnet.

    m
    martinnatr

    zajímavý nápad, zkusím někdy udělat

    l
    Lucia123

    vyzerá to moc chutne, určite to musím v najbližšej dobe vyskúšať 🙂 aj keď som ešte zapečené mäso s kašou nevidela

    g
    glady

    Určitě zajímavý recept a určitě nám to bude chutnat.

    p
    Peggy

    zajímavý recept v brzké době ráda vyzkouším

    k
    krockovapavla

    Kombinaci vařeného masa a bramborové kaše jsem teda ještě nikdy nejedla:)

    l
    ladouch

    Já bych to riskla, ale víc bych maso ochutila kořením nebo česnekem, případně bych dala půlku vepřového.

    m
    manislava

    na fotce to vypadá skvěle,a kaše i maso je dobrá kombinace

    l
    lidka2

    Celkem zajímavý recept, ale mám radši pikantnější způsob přípravy.

    v
    viki11

    Recept je spíše pro dietáře, ale je vhodný i pro ostaní.

    b
    Bobina1

    Nevím, nevím – recept mně nezaujal.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist