Zapečené hovězí maso s bramborovou kaší
Vařené či dušené hovězí maso nakrájejte na drobné kousky (případně pomelte na masovém strojku). Mezitím nechte rozpustit máslo a orestujte na něm 3 cibule nakrájené nadrobno. Zasypte vrchovatou lžící mouky, nechte krátce povařit a zalijte 200 ml bujónu z kostky. Duste ještě asi 10...
Tiez by som asi maso este inak dochutila ale musí to byt chutné.
Vařené hovězí maso zapečené s bramborovou kaší je výborný tip na skvělý oběd.
Tento recept brzy vyzkouším,myslím, že nám to bude chutnet.
zajímavý nápad, zkusím někdy udělat
vyzerá to moc chutne, určite to musím v najbližšej dobe vyskúšať 🙂 aj keď som ešte zapečené mäso s kašou nevidela
Určitě zajímavý recept a určitě nám to bude chutnat.
zajímavý recept v brzké době ráda vyzkouším
Kombinaci vařeného masa a bramborové kaše jsem teda ještě nikdy nejedla:)
Já bych to riskla, ale víc bych maso ochutila kořením nebo česnekem, případně bych dala půlku vepřového.
na fotce to vypadá skvěle,a kaše i maso je dobrá kombinace
Celkem zajímavý recept, ale mám radši pikantnější způsob přípravy.
Recept je spíše pro dietáře, ale je vhodný i pro ostaní.
Nevím, nevím – recept mně nezaujal.