Zapečené brambory s pohankou a smetanou

Brambory uvaříme v osolené vodě do polotuha, oloupeme a nakrájíme na kostky. Pohanku opláchneme, nasypeme do vroucí osolené vody, necháme přejít varem (asi 2 min.) a vložíme pod peřinu na půl hodiny. Následně smícháme s bramborem, vložíme do sádlem vymazaného pekáče, osolíme, opepříme,...

Diskuze

4 komentáře

    x
    xxkouckaxx

    Brambory, pohanka a ovčí sýr – ještě sehnat kozí sýr za slušnou cenu

    k
    krockovapavla

    Pohanku nemám vůbec ráda, fuj fuj:(

    x
    xxkouckaxx

    vůbrc nevím jak chutná pohanka , ale jinak se mi recept líbí !

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist