pork.jpg

Zapečená vepřová krkovice s cibulkou

Na potření: 80 g rajčatového protlaku, 2 stroužky česneku, 1 lžičku chilli, sůl Maso nakrájíme na velmi tenké plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme směsí na rožnění. Rajčatový protlak osolíme a smícháme s prolisovaným česnekem a chilli kořením. Na dno zapékací misky dáme...

Diskuze

13 komentářů

    m
    martinnatr

    krkovice je u nás oblíbená na všechny způsoby

    g
    glady

    Vyzkoušíme, ochutnáme a uvidíme. Třeba se tento recept u nás zabydlí natrvalo.

    g
    glady

    Jen tento recept čtu, už mám na něj chuť. Jsme masožravce, takže určitě vyzkouším.

    b
    brontik

    krkovica je výborná na pečení a tohle máme rádi

    p
    pepina

    To vypadá dobře,na víkend vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    Výborná zapečená vepřová krkovice – podobné dělávám a dost často !

    l
    lucik21

    vepřové moc nemusím, ale může to být dobré

    d
    Daniela76

    Vyzkouším,snad to bude doma chutnat.

    l
    ladouch

    Vypadá to moc chutně, zařadím do jídelníčku.

    l
    lidka2

    jsem vyndala z mražáku krkovici, že ji naložím na zítřek. Možná ale doběhnu do krámu pro uzeniny a změní plány…

    k
    kvetinka3

    Tohle dělává můj přítel,ještě k tomu dělává nivový řeliv.

    k
    krockovapavla

    Tento recept vypadá opravdu obyčejně, ale ve skutečnosti je to pochoutka.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist