Zapečená uzená makrela s eidamem na toastech

Makrelu zbavíme hlavy, páteřní kosti a kůže. Pórek nakrájíme na kolečka. Toastový chléb připravíme v topinkovači. Na másle necháme zesklovatět pórek, zalijeme ho smetanou a vložíme celé dvě poloviny makrely. Vše přivedeme k varu a jakmile se ryba prohřeje, přendáme ji na talířek a uchováme...

Diskuze

5 komentářů

    k
    krockovapavla

    Výborný recept, zaujal mě, i když ryby moc ráda nemám.

    c
    catberry

    Vypadá to zajímavě, všechny ingredience, co jsou v receptu mám ráda. Někdy vyzkouším.

    x
    xxkouckaxx

    vypadá to zajímavě , ale nevím jestli by se to našim líbilo ! makrelu mají nejraději obranou s čerstvým pečivem !

    Viky17

    Zapečená uzená makrela s eidamem na toastech – do tohoto receptu bych se nepustila, ale nechala bych se pozvat na ochutnávku a pak možná…

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist