Zapečená uzená makrela s eidamem na toastech
Makrelu zbavíme hlavy, páteřní kosti a kůže. Pórek nakrájíme na kolečka. Toastový chléb připravíme v topinkovači. Na másle necháme zesklovatět pórek, zalijeme ho smetanou a vložíme celé dvě poloviny makrely. Vše přivedeme k varu a jakmile se ryba prohřeje, přendáme ji na talířek a uchováme...
Výborný recept, zaujal mě, i když ryby moc ráda nemám.
Vypadá to zajímavě, všechny ingredience, co jsou v receptu mám ráda. Někdy vyzkouším.
vypadá to zajímavě , ale nevím jestli by se to našim líbilo ! makrelu mají nejraději obranou s čerstvým pečivem !
Zapečená uzená makrela s eidamem na toastech – do tohoto receptu bych se nepustila, ale nechala bych se pozvat na ochutnávku a pak možná…