zapecena-ryba-352x198.jpg

Zapečená ryba se žampióny a sýrem

Očistěte a nakrájejte na plátky 100 – 150 g žampiónů. Osmahněte je na lžičce másla a krátce poduste. Naporcujte 800 g jakýchkoli ryb nebo filé. Porce osolte, opepřete a z každé strany 3 – 4 minuty opečte na oleji a pak je naskládejte těsně...

Diskuze

1 komentář

    katerina-_1

    Zapečenou rybu se žampiony určitě vyzkouším

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist