zampiony-v-testicku.jpg

Žampiony smažené v jemném těstíčku

Čerstvé žampiony očistíme, oloupeme a osolíme. Z vajec, mléka, vína, mouky a soli připravíme hustší těstíčko, ve kterém žampiony namáčíme a na rozpáleném oleji smažíme dozlatova. Podáváme jako teplý předkrm s tatarskou omáčkou, případně jako hlavní jídlo ještě s bramborem.

Diskuze

7 komentářů

    j
    jankac

    Žampiony v těstíčku by som jedla neustále – mňam.

    l
    lucik21

    Žampiony v těstíčku dělávám, jsou moc dobré

    l
    lidka2

    Žampiony dělám hodně málo, u nás je tolik nemusíme. Ale v těstíčku je neznám.

    s
    stana1

    Žampiony a všechny jedlé houby mám rád.

    b
    Bobina1

    Žampiony v těstíčku máme moc rádi.

    l
    ladouch

    Žampiony obalené v čemkoliv jsou výborné a máme je moc rádi.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist