Žampiony smažené v jemném těstíčku

Suroviny

čerstvé žampiony
500 g
vejce
2 ks
bílé víno
1 dcl
sůl
1 špetka
polohrubá mouka
100 g
olej
300 ml

Postup přípravy:

Čerstvé žampiony očistíme, oloupeme a osolíme. Z vajec, mléka, vína, mouky a soli připravíme hustší těstíčko, ve kterém žampiony namáčíme a na rozpáleném oleji smažíme dozlatova. Podáváme jako teplý předkrm s tatarskou omáčkou, případně jako hlavní jídlo ještě s bramborem.

Hodnocení

3.9  Hodnoceno: 15x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
25.6.2015 2:39| autor: lidka2

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle typu jídla

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist