plnene-zampiony.jpg

Žampióny plněné mletým masem a slaninou

Žampióny omyjte, osušte, vykrojte nohu z klobouku. Všechny ostatní přísady smíchejte, koření dejte dle chuti, slaninu nakrájejte na malé kousky, polovinu sýra nastrouhejte. Promíchanou hmotu naplňte do žampiónů a dejte péct na 20 minut do předehřáté trouby na 170 stupňů. Po propečení...

Diskuze

5 komentářů

    j
    jankac

    Robievam plnené šampiňóny, ale bez slaniny.

    Stanislava Nováková

    Výborné – stojí za vyzkoušení,.

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Taky vyzkouším.

    b
    Božena Brázdilová

    Taky si to myslím, že je to dobré.

    s
    Stanislav Brázdil ml.

    Houby mám rád a recept vypadá dobře.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist