Žampionová pomazánka s pórkem

Pomazánku vytvoříte z oloupaných a na másle krátce podušených žampionů spolu s jemně posekaným pórkem. Přidáme smetanový tavený sýr a pár kapek sladké sojové omáčky.

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Žampionová pomazánka musí dobre chutiť.

    x
    xxkouckaxx

    Žampionová pomazánka – tak takovou jsem ještě nikdy nejedla !

    k
    krockovapavla

    Hřiby ani žampiony bohužel nejím…

    c
    cadouas

    žampionová pomazánka je jistě dobrá, ale pro mě je to moc těžké na žaludek 🙁

    j
    jitkaji

    U nas vede vajickova,ale tahle take moc chutnala.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist