zampionova-omacka-s-vinem-352x198.jpg

Žampionová omáčka s vínem

Ze 40 g másla a mouky připravte světlou jíšku, zalijte vývarem, dobře rozmíchejte a asi 15 minut povařte. Žampiónům odkrojte nožky, sloupněte hlavičky a nakrájejte je na jemno. Zbylé máslo nechte rozpustit, vložte na něj nasekanou cibuli a nechte zesklovatět. Přidejte pokrájené žampióny...

Diskuze

6 komentářů

    j
    jankac

    Aj ja asi sporím, lebo víno tiež nedávam.

    l
    ladouch

    Víno mě v jídle nechutná, ale omáčka bude dobrá i bez něj.

    l
    lidka2

    Mám ráda žampiony i omáčku z nich, ale víno do ní nedávám.

    s
    sumka55

    Žampionovou omáčku s vínem jsem ještě nedělala, dělám ji bez vína

    s
    Stanislav Brázdil

    Žampionová omáčka s vínem je jistě dobrá. Houbové omáčky mám rád.

    nova2

    Žampionová omáčka vypadá dobře – vyzkouším.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist