Žamipóny a hřiby na smetaně

Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Žampiony oloupeme a nakrájíme na čtvrtinky (to samé provedeme s čerstvými lesními houbami). Pokud budeme používat naložené kyselé houbičky, nejprve je slijeme a necháme okapat. Na hluboké pánvi rozpustíme máslo a nakrájené houby osmažíme. Poté přidáme nakládané...

Diskuze

12 komentářů

    a
    aknela11

    a hřiby na smetaně – něco podobného dělám ráda a docela často

    x
    xxkouckaxx

    Žamipóny a hřiby na smetaně – to vypadá skvěle , už aby rostly !

    l
    Lucka258

    žampiony teda nemusím, ale urcite to bude jinak moc dobre

    l
    ladouch

    Houby máme rádi na všechny způsoby, tenhle recept určitě udělám, díky.

    k
    krockovapavla

    No tak tohle jídlo bohužel nemusím vypadá to jak malí slimáčci.

    l
    lucik21

    určitě vyzkouším, všichni máme rádi

    b
    Bobina1

    Houbičky ty já mohu. Jistě to bude moc dobré..

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist