Žamipóny a hřiby na smetaně
Aranžmá jídla na talíři – velká inspirativní galerie Žampiony oloupeme a nakrájíme na čtvrtinky (to samé provedeme s čerstvými lesními houbami). Pokud budeme používat naložené kyselé houbičky, nejprve je slijeme a necháme okapat. Na hluboké pánvi rozpustíme máslo a nakrájené houby osmažíme. Poté přidáme nakládané...
a hřiby na smetaně – něco podobného dělám ráda a docela často
Žamipóny a hřiby na smetaně – to vypadá skvěle , už aby rostly !
žampiony teda nemusím, ale urcite to bude jinak moc dobre
Houby máme rádi na všechny způsoby, tenhle recept určitě udělám, díky.
No tak tohle jídlo bohužel nemusím vypadá to jak malí slimáčci.
určitě vyzkouším, všichni máme rádi
Houbičky ty já mohu. Jistě to bude moc dobré..