zajic-352x198.jpg

Zajíc se smetanovou omáčkou

Maso odblaníme, osolíme a prošpikujeme osolenými proužky slaniny. V pekáči na zahřátém másle osmahneme nakrájenou kořenovou zeleninu, přidáme koření a citrónovou kůru. Na zeleninu položíme prošpikované kousky masa, přelijeme vývarem a pečeme v troubě do červena, maso obrátíme a upečeme do červena na druhé straně....

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist