55cc465b0c10f.jpg

Musím se hned na začátku přiznat: miluju pštrosí maso. Měla jsem ho v restauraci, dělala jsem ho několikrát doma – ve všech případech bylo výborné. Ať už jsme měli lepší a dražší kousek na steaky nebo levnější na guláš. Nejím červené maso s nadšením, ale tohle je to nejjemnější tmavé maso, jaké jsem ochutnala. Také je zdravé. Opět platí, že obsahuje hodně bílkovin a málo tuku a cholesterolu. Kdykoli mám příležitost, musím si ho dát znovu. Není nejlevnější, na to tě musím upozornit, ale stojí to za to!

Takže teď už vím, že žábu si dávat znovu nebudu. Cvrček mě ničím neohromil, nutrie stačila jednou a šneky a pštrosa si dám kdykoli. Co ty? Máš podobné zkušenosti?

. Zdroj: archiv redakce

5 / 5

Musím se hned na začátku přiznat: miluju pštrosí maso. Měla jsem ho v restauraci, dělala jsem ho několikrát doma – ve všech případech bylo výborné. Ať už jsme měli lepší a dražší kousek na steaky nebo levnější na guláš. Nejím červené maso s nadšením, ale tohle je to nejjemnější tmavé maso, jaké jsem ochutnala. Také je zdravé. Opět platí, že obsahuje hodně bílkovin a málo tuku a cholesterolu. Kdykoli mám příležitost, musím si ho dát znovu. Není nejlevnější, na to tě musím upozornit, ale stojí to za to!

Takže teď už vím, že žábu si dávat znovu nebudu. Cvrček mě ničím neohromil, nutrie stačila jednou a šneky a pštrosa si dám kdykoli. Co ty? Máš podobné zkušenosti?

. Zdroj: archiv redakce

Miniatury Zavřít
TOPlist