Zadělávaná slepice se smetanou a hráškem

Očištěnou a omytou slepici rozpůlíme a uvaříme v osolené vodě. Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na oleji. Uvařenou slepici vykostíme, nakrájíme na kousky a krátce na osmažené cibuli opečeme. Z mouky a části másla si připravíme světlou jíšku, kterou rozředíme vývarem a nalijeme na maso. Přidáme...

Diskuze

11 komentářů

    j
    jankac

    Zadělávaná slepice se smetanou a hráškem, len by som ju nevarila, ale dusila.

    j
    jenetka

    Tenhle recept je velmi dobrý, mimochodem hrášek je u nás v rodině oblíbený.

    x
    xxkouckaxx

    Zadělávaná slepice s hráškem – hrášek mám , ještě koupit tu slepici 🙂 !

    l
    lucik21

    tak se slepicí bych u nás nepochodila

    k
    krockovapavla

    No slepičí maso nemám vůbec ráda, tohle nevyzkouším.

    b
    brontik

    tak slepici vařívám i s hráškem tak to teda zkusím jinak

    x
    xxmilixx

    to by nemuselo být špatné – paprikáš se nám už přejedl , tak vyzkouším tohle !

    x
    xxkouckaxx

    slepici jsem zatím dělala jen na paprice – tohle se mi dost líbí

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist