Zadělávaná slepice se smetanou a hráškem
Očištěnou a omytou slepici rozpůlíme a uvaříme v osolené vodě. Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na oleji. Uvařenou slepici vykostíme, nakrájíme na kousky a krátce na osmažené cibuli opečeme. Z mouky a části másla si připravíme světlou jíšku, kterou rozředíme vývarem a nalijeme na maso. Přidáme...
Zadělávaná slepice se smetanou a hráškem, len by som ju nevarila, ale dusila.
Tenhle recept je velmi dobrý, mimochodem hrášek je u nás v rodině oblíbený.
Zadělávaná slepice s hráškem – hrášek mám , ještě koupit tu slepici 🙂 !
tak se slepicí bych u nás nepochodila
No slepičí maso nemám vůbec ráda, tohle nevyzkouším.
tak slepici vařívám i s hráškem tak to teda zkusím jinak
to by nemuselo být špatné – paprikáš se nám už přejedl , tak vyzkouším tohle !
slepici jsem zatím dělala jen na paprice – tohle se mi dost líbí