cukr-skryty-352x198.jpg

Zabiják hubnutí? Skrytý cukr! Kde bys ho rozhodně nečekala?

Vše o hubnutí

Rozhodla ses začít hubnout do plavek a jako první krok chceš vyloučit cukr? Možná budeš překvapená, že ho nenajdeš jen v zákuscích a sušenkách, ale i v potravinách, kde bys ho rozhodně nečekala. Je jasné, že pak ti hubnutí...

Diskuze

17 komentářů

    g
    gustawka

    tak to je síla

    Bačkora

    Moc děkuji, jsi hodná! Zatím se držím, tak snad mi to vydrží a budou brzy vidět i výsledky.

    Kičmona

    No parááda, gratuluji k prvnímu zásadnímu kroku! Určitě to zvládneš, držím ti všechny palce!

    Bačkora

    Byla jsem tam a nerozmyslela jsem si to 🙂 Už jsem v tom, tak snad to vydržím! Mysli na mě. A díky!

    Kičmona

    Tak co byla jsi tam? Nerozmyslela jsi si to? 🙂 doufám, že jsi do toho šla…Chce to odhodlání no.

    Bačkora

    Ano, v pondělí tam jdu ! 🙂 Tak na mě mysli, prosím 🙂 Doufám, že si to u nich pak nerozmyslím 😀

    Kičmona

    Držím, A jak jsi dopadla? Dovolala jsi se tma?

    Bačkora

    Asi ano, něco mi to říká. Rozhodla jsem se, že to s nimi také zkusím. Jdu tam zavolat, tak mi drž palce.

    Kičmona

    Ano to jsou oni. Jsou všude možně po čr. Já myslím, že je už rozhodně znáš z nějaké té reklamy nebo tak.

    Bačkora

    Ahoj Kičmono, ano? No asi bych měla někoho vyhledat. Svět Zdraví, je toto ono? https://www.svet-zdravi.cz/
    Myslím, že mi to i něco říká, dle názvu.

    Kičmona

    Bačkoro jestli si sama nevíš rady z hubnutím zvol odborníka 🙂
    Mě pomohli ve Světě Zdraví.

    Bačkora

    Holky, jak se vám podařilo zhubnout? Já už si nevííím rady 🙁 Sama jsem to zkoušela několikrát, vždy bez uspěchu 🙁

    j
    jankac

    Skoro vo všetkých potravinách sú cukry, tak to by sme už nemohli nič jesť, aby sme boli štíhly.

    Splašená koza

    Proto jsou dnes tlustí spíše chudší lidé, protože nemají peníze na kvalitní potraviny. A pak také spousta dětí, které radši sáhnou po hnusném hamburgru či hranolkách, než by si daly čerstvou zeleninu. To je smutná pravda.

    M

    Jde o to, co do daných potravin výrobce přidá. Je proto potřeba rozlišovat cukr, který se v potravině vyskytuje ve svojí přirozené podobě a nebo cukr přidaný navíc výrobcem…Takže stále omílaná věc, je potřeba číst etikety.

    Čtenářka

    Mohl by mi někdo vysvětlit, proč by konzervovaná zelenina měla být nezdravá. A viděl autor článku výživové hodnoty tousových chlebů či salámu? Kde má prosím tu hromadu cukru? Tento článek je opravdu ostuda.

    já já

    mouka a škroby se přeměňují na cukry a v nálevu kterým se zalévá zelenina je vždy cukr i sladidla

Zpět na článek

Čtěte dále

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist