Vysočina se zeleninou a houbami

Do studené vody vložíme předem namočené a vyprané houby, v gáze zavázané kuličkové koření a volně celý kmín. Přidáme na kostky nakrájené brambory, lehce osolíme a dáme vařit. Kořenovou zeleninu, dvě třetiny cibule a česnek nakrájíme nadrobno, osmahneme na části sádla a přidáme k polévce, která...

Diskuze

7 komentářů

    x
    xxkouckaxx

    polévky přesnídávkové nebo jako hlavní jídlo máme rádi , rychle hotovo a zasytí !

    x
    xxkouckaxx

    Vysočina s houbami – tak tohle bude určitě veliká dobrota !

    x
    xxkouckaxx

    tak teď tu vyloženě slintám na klávesnici – to musí být bašta

    k
    krockovapavla

    Nemám ráda houby, proto mi toto vůbec nechutná.

    h
    helenadon

    jako přžesnídávková polévka může být vynikající

    x
    xxkouckaxx

    houbovou polévku miluji a tato vypadá přímo luxusně !

    z
    Zuzana2403

    Vysočina s houbami je klasická bramborová polévka s houbami.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist