Vydatná klobásová kotleta

Suroviny

velká cibule

1 ks

šunková klobása

125 g

máslo

1 PL

majoránka (nebo 1/2 lžičky sušené)

4 snítky

petrželka

1/2 svazku

vepřová kotleta

4 ks

hladká mouka

2 PL

řepkový olej

2 PL

sůl, pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Cibuli oloupejte a společně s klobásou je nakrájejte na drobné kostičky. Na másle nechte zesklovatět cibuli, přidejte klobásku, osolte, opepřete, vmíchejte jemně nasekanou majoránku a petrželku. Kotlety omyjte, osušte, lehce naklepejte a ostrým nožem do nich vyřízněte kapsu. Naplňte je připravenou směsí, upevněte jehlou a obalte v hladké mouce. Olej zahřejte ve velké pánvi a kotlety na něm opékejte z každé strany asi 4 minuty. Podávejte s bramborovým salátem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.11.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

Na tomto webu zpracováváme cookies potřebné pro jeho fungování a analytiku, v případě udělení souhlasu také cookies pro účely cílení reklamy a personalizaci reklam. K tomu využíváme své partnery pro sociální média, inzerci a analýzy. Více informací o nastavení cookies naleznete zde.

Nastavení cookie na tomto webu je nastaveno pro "povoleno cookies", aby vám poskytlo nejlepší možné prohlížení stránek. Pokud budete nadále používat tento web bez změny nastavení cookie nebo klepnete na tlačítko "Souhlasím" souhlasíte s podmínkami použití cookie.

Zavřít

TOPlist