Vydatná klobásová kotleta

Suroviny

velká cibule

1 ks

šunková klobása

125 g

máslo

1 PL

majoránka (nebo 1/2 lžičky sušené)

4 snítky

petrželka

1/2 svazku

vepřová kotleta

4 ks

hladká mouka

2 PL

řepkový olej

2 PL

sůl, pepř

dle chuti

Postup přípravy:

Cibuli oloupejte a společně s klobásou je nakrájejte na drobné kostičky. Na másle nechte zesklovatět cibuli, přidejte klobásku, osolte, opepřete, vmíchejte jemně nasekanou majoránku a petrželku. Kotlety omyjte, osušte, lehce naklepejte a ostrým nožem do nich vyřízněte kapsu. Naplňte je připravenou směsí, upevněte jehlou a obalte v hladké mouce. Olej zahřejte ve velké pánvi a kotlety na něm opékejte z každé strany asi 4 minuty. Podávejte s bramborovým salátem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.11.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo nás sledujte na facebooku:

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close

TOPlist