Vydatná klobásová kotleta

Suroviny

velká cibule
1 ks
šunková klobása
125 g
máslo
1 PL
majoránka (nebo 1/2 lžičky sušené)
4 snítky
petrželka
1/2 svazku
vepřová kotleta
4 ks
hladká mouka
2 PL
řepkový olej
2 PL
sůl, pepř
dle chuti

Postup přípravy:

Cibuli oloupejte a společně s klobásou je nakrájejte na drobné kostičky. Na másle nechte zesklovatět cibuli, přidejte klobásku, osolte, opepřete, vmíchejte jemně nasekanou majoránku a petrželku. Kotlety omyjte, osušte, lehce naklepejte a ostrým nožem do nich vyřízněte kapsu. Naplňte je připravenou směsí, upevněte jehlou a obalte v hladké mouce. Olej zahřejte ve velké pánvi a kotlety na něm opékejte z každé strany asi 4 minuty. Podávejte s bramborovým salátem.

Foto zdroj: profimedia.cz

Hodnocení

3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
14.11.2017 2:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist