Výborné mandlové hruštičky

mandlove-hrusticky-1100x618.jpg Zdroj: www.profimedia.cz

Suroviny

bílá marcipánová hmota
200 g
maraschino
1 PL
oloupaná mandle
100 g
moučkový cukr
50 g
krystalový cukr
dle potřeby
potravinářské barvivo
dle potřeby

Postup přípravy:

Do misky rozdrobte marcipánovou hmotu, přidejte maraschino a prohněťte. Pak přisypte jemně umleté nebo rozmixované oloupané mandle, moučkový cukr a zpracujte na vláčnou hmotu. Vytvarujte hruštičky, či jiné tvary. Špetku potravinářského barviva dejte do malé mističky, zakápněte vodou a štětcem přetřete hruštičky. Můžete použít i několik barev. Ještě vlhké je obalte v krystalovém cukru. Nechte zaschnout a uložte do papírových košíčků.

Hodnocení

3  Hodnoceno: 7x |  Nechutnalo
12345
Chutnalo
17.8.2019 3:00| autor: Redakce

Související recepty podle typu kuchyně

Související recepty podle náročnosti

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist