karbanatky-se-smetanou.jpg

Výborné karbanátky se zakysanou smetanou

Všechny suroviny na přípravu karbanátků smícháme v misce. Necháme 20 minut odstát a poté z hmoty tvarujeme menší karbanátky, které smažíme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Vysmažené ukládáme na papírový ubrousek, abychom se zbavili přebytečného oleje a podáváme s bramborovou kaší.

Diskuze

8 komentářů

    s
    sumka55

    Výborné karbanátky se zakysanou smetanou dělám, ale bez zakysané smetany je to zajímavé, příště to zkusím

    s
    Stendy

    Výborné karbanátky se zakysanou smetanou – zajimavý recept.

    l
    lidka2

    Zajímavé, nevím, do jaké míry je tam ta zakysaná smetana znát, ale já ji do jídel také ráda přidávám.

    l
    lucik21

    Výborné karbanátky se zakysanou smetanou vypadají moc dobře

    b
    Bobina1

    Kypřící prášek jsem do karbanátků nikdy nedávala.

    b
    Bobina1

    Výborné karbanátky se zakysanou smetanou docela dost vajec na 500g masa. a kypřící p

    b
    Bobina1

    Výborné karbanátky se zakysanou smetanou mohou být dobré.

    j
    jankac

    Karbanátky se zakysanou smetanou som ešte nikdy nerobila.

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist