Výborné karbanátky se zakysanou smetanou
Všechny suroviny na přípravu karbanátků smícháme v misce. Necháme 20 minut odstát a poté z hmoty tvarujeme menší karbanátky, které smažíme na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Vysmažené ukládáme na papírový ubrousek, abychom se zbavili přebytečného oleje a podáváme s bramborovou kaší.
Výborné karbanátky se zakysanou smetanou dělám, ale bez zakysané smetany je to zajímavé, příště to zkusím
Výborné karbanátky se zakysanou smetanou – zajimavý recept.
Zajímavé, nevím, do jaké míry je tam ta zakysaná smetana znát, ale já ji do jídel také ráda přidávám.
Výborné karbanátky se zakysanou smetanou vypadají moc dobře
Kypřící prášek jsem do karbanátků nikdy nedávala.
Výborné karbanátky se zakysanou smetanou docela dost vajec na 500g masa. a kypřící p
Výborné karbanátky se zakysanou smetanou mohou být dobré.
Karbanátky se zakysanou smetanou som ešte nikdy nerobila.