veprova-panenka-se-smazenici-352x198.jpg

Výborná vepřová panenka se smaženicí

Houby očistíme, nakrájíme na tenké plátky a vložíme je do pánve nebo kastrolu s rozehřátým máslem. Okmínujeme je, osolíme a na mírném ohni dusíme doměkka. Vejce rozšleháme, osolíme, přilijeme je k měkkým houbám, za stálého míchání je necháme zhoustnout a smaženici odstavíme z ohně. Vepřovou...

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist