pohanka-se-zeleninou-352x198.jpg

Výborná pohanka se zeleninou

Pohanku propláchneme, zalijeme vývarem, osolíme a uvaříme podobně jako rýži. Na rozehřátém oleji orestujeme nakrájenou cibulku, přidáme zeleninovou směs, ochutíme a necháme dusit. Pohanku zamícháme se zeleninou a podáváme jako přílohu například ke grilovanému masu. Foto zdroj: profimedia.cz  

Diskuze

0 komentářů

Zpět na recept

Přečtěte si

Chcete získávat nejnovější informace ze světa žen?

Přihlaste se k odběru našeho newsletteru vyplněním vaší emailové adresy.

Chyba: Email není ve správném formátu.
OK: Váš email byl úspěšně zaregistrován.

*Newslettery vám budeme zasílat nejdéle 3 roky nebo do vašeho odhlášení. Více informací na mailové adrese: gdpr@femina.cz

TOPlist